Brannøvelser

I forbindelse med brannvernuka 2016 ska vi ha brannøveøvelse i uke 38, som vi har hvert år.
Vi skal øve med alarm og barne skal være godt forberedt gjennom tema sikkerhet i september.
Vi skal øve med alarm

I forbindelse med brannvernuka 2015 skal vi brannøvelse i uke 38.
Vi skal øve med alarm.
I forkant av øvelsen skal vi ha samlinger der vi snakker om brannsikkerhet via opplegget Eldar og Vanja.

Tirsdag 5 mai hadde vi dugnad.

En av oppgavene var å teste alle brannslanger og annet brannutstyr vi har på huset. Alt fungerer som det skal.

Torsdag 16. april hadde vi uforberedt brannøvelse med alarm.

Det var kun enhetsleder, brannvernleder og brannvernlederassistent som hadde kjennskap til øvelsen på forhånd. Øvelsen gikk fint, de voksne utførte sine ansvarsoppgaver bra, selv om de skvatt litt da alarmen satte i gang. De fikk barna ut til samlingspunkt 1 på ca to minutter. Noen av de yngste barna syntes det var litt skummelt, men fikk god trøst av de voksne. Alt i alt en fin øvelse for både barn og voksne.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I forbindelse med brannvernuka 2014 skal vi ha brannøvelse i uke 38.

Vi tar sikte på torsdag 18. september kl. 10.00.
Her skal vi øve på å gå rolig ut av barnehagen og møtes på treffpunkt 1 i uteområdet ved gjerdet ved lilleporten.
Ved kraftig brann må vi gå ut av barnehageområdet og møtes på treffpunkt 2 nede ved Korsvollbanen.

Vi skal øve med alarm.